Search
Close this search box.

Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Natječaj za radno mjesto

Na temelju članka 17. i 19. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (“Narodne novine” broj 86/08 i 61/11) i članka 4. stavka 1. Pravilnika o unutarnjem redu Jedinstvenog upravnog odjela Općine Krapinske Toplice (Službeni glasnik Krapinsko-zagorske županije broj 34/10) vršiteljica dužnosti pročelnice Jedinstvenog upravnog odjela Općine Krapinske Toplice raspisuje

Natječaj

za prijam u službu na neodređeno vrijeme u Jedinstveni upravni odjel Općine Krapinske Toplice na radno mjesto stručni suradnik za komunalno gospodarstvo – 1 izvršitelj/ica, uz obvezni probni rad u trajanju od tri mjeseca

Uvjeti:

  •  sveučilišni prvostupnik ili stručni prvostupnik građevinske struke,
  • najmanje 3 godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima,
  • položen državni stručni ispit,
  • poznavanje rada na računalu,
  • vozačka dozvola B kategorije.

Uvjet stručnog znanja ( stupnja obrazovanja) ispunjava i osoba koja je po ranijim propisima stekla višu stručnu spremu građevinske struke.

U “Narodnim novinama” broj 5/17 od 18. 1. 2017. g. Općina Krapinske Toplice objavila je natječaj za prijam u službu. Rok za prijavu je 8 dana od dana objave natječaja u “Narodnim novinama”

Preuzmi: Natječaj u cjelosti natjecaj-strucni-sur-upute

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.