Search
Close this search box.

Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Natječaj

Oglas

za prijam u službu

Općina Krapinske Toplice objavljuje OGLAS za prijam u službu na određeno vrijeme u Jedinstveni upravni odjel na radno mjesto voditelj projekta ZAŽELI za Općinu Krapinske Toplice.

Prijave se podnose u roku 8 dana od dana objave oglasa na službenim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje odnosno do 1. veljače 2021. (ponedjeljak) do 12 sati, na adresu Općina Krapinske Toplice, A. Mihanovića 3, Krapinske Toplice.

Za kandidate prijavljene na oglas koji ispunjavaju formalne uvjete oglasa provest će se prethodna provjera znanja i sposobnosti putem pisanog testiranja i intervjua. Opis poslova, podaci o plaći, način i vrijeme obavljanja prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidata, područja provjere objaviti će se na Internet stranicama Općine. Vrijeme održavanja prethodne provjere objaviti će se najmanje 5 dana prije održavanja provjere.

Preuzmi: Oglas za prijam u službu OBRAZAC – Izjava o davanju suglasnosti za obradu osobnih podataka Prilog 1. – Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava (opći i posebni uvjeti) UPUTE I OBAVIJESTI KANDIDATIMA

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.