Search
Close this search box.

Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Natječaj

Predstavljanje

natječaja za razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti

LAG Zagorje-Sutla u okviru projekta MREŽA^3 organizira Predstavljanje natječaja za razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u suradnji s Poduzetničkim centrom Krapinsko-zagorske županije 16. siječnja 2020. (četvrtak) u Krapinskim Toplicama, u prostoru Općinske knjižnice Krapinske Toplice (Ul. Ljudevita Gaja 27) s početkom u 18.00 sati.

Imate OPG, a željeli biste se baviti i ruralnim turizmom? Ili već imate dodatnu djelatnost na OPG-u koju želite razvijati? Dođite na predstavljanje natječaja za razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti na OPG-ovima i saznajte koja su vam EU sredstva na raspolaganju te kako pripremiti prijavu na natječaj!

Raspored

18:00 – 18:45 sati
  • prezentacija Natječaja za tipove operacija 6.2.1. “Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti” i 6.4.1. “Ulaganja u razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima” iz Programa ruralnog razvoja (Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije).
18:45 – 19:30 sati
  • interaktivna radionica izrade poslovnog plana za prijavu na Natječaje mjera 6. Razvoj poljoprivrednih gospodarstava i poslovanja kroz predstavljanje vlastitog iskustva prijave na natječaj za tip operacija 6.2.1. te savjeti za kvalitetnu pripremu poslovnog plana (Blanka Stipčić Berić za LAG Zagorje-Sutla).

Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije d.o.o. predstavit će poduzetnicama i svoju djelatnost te mogućnosti suradnje u realizaciji projekata i investicija. Pozivamo zainteresirane zagorske poduzetnice, poljoprivrednice, obrtnice da se prijave za predavanje putem on-line poveznice najkasnije do 14.01.2020. godine do 16.00 sati kako bi rezervirale svoje mjesto.

LAG Zagorje- Sutla u u sklopu projekta Projekt MREŽA^3 – “Mogućnosti Razvoja Emancipacije ŽenA na treću” vodi Mrežu poduzetnica u Krapinsko-zagorskoj županiji kroz koju osigurava mjesto okupljanja poduzetnica koje su u fazi pokretanja posla ili već imaju uhodan posao, a kroz radionice osigurava edukacije i potiče ih na razvoj poslovnih ideja, jačanje vještina i kompetencija, uspješan plasman proizvoda i usluga te umrežavanje sa svrhom osnaživanja pozicije žena na tržištu rada. Projekt sufinancira Krapinsko-zagorska županija.

Preuzmi: Poziv-16.01.2020.

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.