Search
Close this search box.

Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora male vrijednosti iz Programa potpora poljoprivredi na području Općine Krapinske Toplice u 2024. godini

Predmet javnog poziva je dodjela potpora male vrijednosti iz Proračuna Općine Krapinske Toplice za provedbu Programa potpora poljoprivredi na području Općine za 2024. godinu, s ciljem unaprjeđenja poljoprivrede na području Općine.

Potpora se dodjeljuje za:

  • Mjera 1 – Potpora za umjetno osjemenjivanje stoke (krava, junica, krmača)
  • Mjera 2 – Potpora za nabavu trajnih nasada (za podizanje i obnovu trajnih nasada)
  • Mjera 3 – Potpora za izobrazbu o sigurnom rukovanju pesticidima

Prihvatljivi su samo izdaci za razdoblje od 1. siječnja do 31. prosinca 2024. g. odnosno do utroška sredstava u Proračunu Općine za 2024. godinu.

Zahtjevi se podnose neposredno u Općinu ili poštom na adresu:

OPĆINA KRAPINSKE TOPLICE, Antuna Mihanovića 3, 49217 Krapinske Toplice s naznakom Program potpora poljoprivredi za 2024. g. te naznakom za koju mjeru potpore se zahtjev podnosi – MJERA 1 ili MJERA 2 ili MJERA 3

Rok za podnošenje zahtjeva do 31. prosinca 2024. godine odnosno do utroška sredstava za pojedinu Mjeru Potpore. Zahtjevi se rješavaju prema redoslijedu zaprimanja. Nepotpuni zahtjevi neće se razmatrati.

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.