Search
Close this search box.

Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora male vrijednosti iz Programa potpora poljoprivredi na području Općine Krapinske Toplice u 2023. godini

Predmet javnog poziva je dodjela potpora male vrijednosti iz Proračuna Općine Krapinske Toplice (u nastavku: Općina) za provedbu Programa potpora poljoprivredi na području Općine za 2023. godinu (u nastavku: Program potpora), s ciljem unaprjeđenja poljoprivrede na području Općine.

 Korisnici sredstava potpore su poljoprivredna gospodarstva upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava, koja imaju sjedište odnosno prebivalište na području Općine i čija se proizvodnja odvija na području Općine, a koja zadovoljavaju kriterije propisane Programom. Poljoprivredna gospodarstva obuhvaćaju sljedeće subjekte u poljoprivrednoj proizvodnji: obiteljska poljoprivredna gospodarstva, obrte, trgovačka društva i zadruge registrirane za obavljanje poljoprivredne djelatnosti. Iznimno, korisnik može biti i poljoprivrednik fizička osoba, a vezano samo na potporu koja se odnosi na dodatnu izobrazbu o sigurnom rukovanju pesticidima.

Zahtjevi se podnose neposredno u Općinu ili poštom na adresu:

OPĆINA KRAPINSKE TOPLICE, Antuna Mihanovića 3, 49217 Krapinske Toplice s naznakom “Program potpora poljoprivredi za 2023. g.” te naznakom za koju mjeru potpore se zahtjev podnosi – “MJERA 1” ili “MJERA 2” ili “MJERA 3”

Rok za podnošenje zahtjeva:

  • MJERA 1 i MJERA 2: do 31. prosinca 2023. godine
  • MJERA 3: do 31. prosinca 2023. godine

odnosno do utroška sredstava za pojedinu Mjeru Potpore.

Zahtjevi se rješavaju prema redoslijedu zaprimanja. Nepotpuni zahtjevi neće se razmatrati.

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.