Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Javni poziv za financiranje programskih sadržaja elektroničkih medija od interesa za Općinu Krapinske Toplice u 2023. godini

Predmet javnog poziva je javno prikupljanje prijava za financiranje programskih sadržaja elektroničkih medija u 2023. godini. Sukladno odredbama Zakona o elektroničkim medijima (Narodne novine br. 111/21 i 114/22) elektronički mediji su audiovizualni programi, radijski programi i elektroničke publikacije. Pod programskim sadržajima podrazumijevaju se objave od interesa za Općinu Krapinske Toplice koje se odnose na događaje od političkog, gospodarskog ili društvenog značaja, a prenose se zasebno kao tematske cjeline ili pojedinačno. Pod programskim sadržajem ne podrazumijeva se elektronička publikacija (portal) u cijelosti.

Svrha i cilj dodjele financijskih potpora je objava kvalitetnih programskih sadržaja od interesa za Općinu Krapinske Toplice i ostvarivanje prava građana Općine Krapinske Toplice na javno informiranje i obaviještenost.

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.