Search
Close this search box.

Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Ispravak Javnog natječaja za prijam u službu – stručni suradnik za komunalno gospodarstvo

Na temelju članka 17. i 19. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (Narodne novine broj 86/08, 61/11, 04/18, 112/19 – u daljnjem tekstu: Zakon) i članka 7. stavka 2. Pravilnika o unutarnjem redu Jedinstvenog upravnog odjela Općine Krapinske Toplice (Službeni glasnik Krapinsko – zagorske županije broj 40/23 i 46/23), pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Općine Krapinske Toplice objavljuje JAVNOG NATJEČAJA za prijam u službu na radno mjesto stručni suradnik za komunalno gospodarstvo – 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme (uz obvezni probni rad od 3 (tri) mjeseca)

Ispravlja se Javni natječaj za prijam u službu na radno mjesto stručni suradnik za komunalno gospodarstvo – 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme, objavljen u Narodnim novinama broj 138/2023 od 17. studenog 2023. g., na stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Internet stranici Općine Krapinske Toplice te Oglasnoj ploči Općine Krapinske Toplice od 17. studenog 2023. g.

Tekst Javnog natječaja ispravlja se u dijelu u kojem se navodi koju dokumentaciju su kandidati dužni dostaviti uz prijavu na Javni natječaj, u alineji 9 te ista sada glasi:

“- dokaz o radnom iskustvu na odgovarajućim poslovima od najmanje tri godine (ugovor o radu ili rješenje o rasporedu ili potvrda poslodavca), koji sadrži vrstu poslova i razdoblja u kojem je kandidat obavljao navedene poslove, a koje je radno iskustvo evidentirano u elektroničkom zapisu/potvrdi o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskoga zavoda za mirovinsko osiguranje, traženoj u prethodnoj alineji”.

Ispravak Javnog natječaja bit će objavljen u Narodnim novinama, na stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Internet stranici Općine Krapinske Toplice te Oglasnoj ploči Općine Krapinske Toplice.

Prijave na Javni natječaj se mogu podnositi u roku od 8 dana od objave ovog ispravka u Narodnim novinama.

U ostalom dijelu tekst Javnog natječaja ostaje nepromijenjen.

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.