Search
Close this search box.

Službene stranice Općine Krapinske Toplice

Godišnji plan raspisivanja natječaja ili poziva Općine Krapinske Toplice za sufinanciranje programa, projekata i manifestacija koje provode udruge za 2024. godinu

Godišnjim planom raspisivanja javnih natječaja ili poziva Općine Krapinske Toplice za sufinanciranje programa, projekata i manifestacija koje provode udruge za 2024. definiraju se javni natječaji ili pozivi za dodjelu sredstava iz Proračuna Općine Krapinske Toplice za 2024. godinu koje će Općina Krapinske Toplice raspisivati tijekom 2024., programsko područje (djelatnost), ukupan iznos raspoloživih sredstava za pojedino programsko područje (djelatnosti), najniži i najviši iznos pojedinačnih ugovora o dodjeli financijskih sredstava i očekivani broj programa ili projekata u okviru pojedinog natječaja.

Godišnji plan izrađen je u posebnoj tablici koja čini sastavni dio ovog akta. (Prilog 1).

Godišnji plan je okvirnog karaktera i promjenjiv je te Općina Krapinske Toplice ima pravo raspisivanja dodatnih natječaja odnosno pravo izmjene postojećih, ovisno o raspoloživosti financijskih sredstava u Proračunu.

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće. Odabirom opcije PRIHVATI I ZATVORI slažete se s uporabom kolačića. Više o njihovoj uporabi saznajte u našoj Politici kolačića.